om

forfatter av filmmanus, romaner og, way back, drama for teater. regissør noen ganger. bor i oslo, men har hage på lista og reiser ofte til afrika. har hund. det hjelper. får meg til å snakke med folk jeg ikke kjenner på gaten. det er ellers ikke noe jeg er kjent for. jeg er ikke sinna, bare sjenert.

etter en uke med blogg har det gått opp for meg hva den kanskje kommer til å inneholde bortsett fra ren info på sidene biografi, bok og film. det blir betraktninger fra meg om ymse ting, men mest knyttet til arbeidet, saker jeg finner det verdt å dele fra turer rundt på nettet, både de jeg tar for nyttens skyld og de jeg tar for hyggens skyld. tyverier. stjel gjerne fra meg. jeg lenker litt i hytt og pine, det jeg liker, sider jeg orienterer meg videre fra selv. kategoriene er kanskje litt mange og spesifikke foreløpig, men hvis du ikke er interessert i billedkunst for eksempel, så gir jeg deg anledning til ikke å misbruke tid på det gjennom meg i hvert fall.

jeg blir gjerne en del av din blogroll, si i fra, så blir du en del av min.

TO YOU WHO DOES NOT READ NORWEGIAN

I am a writer of filmscripts, novels, and way back I also wrote drama for theatre. I do love the theatre I guess, but it did not really love me back. that gives me a little more laid back attitude to filmscripts and novels wich I probably need to take myself less seriously in the relation. like I don’t care. (I really do though…). I am also a filmdirector every now and then. I like it, but only now and then.  I live in Oslo, Norway, I have a garden. I have a dog. The dog makes me talk to people I don’t know on the streets. I’m not known to do that normaly. I’m not angry, only shy.

§ 8 Responses to om

 • Sara Johnsen sier:

  Ok, baby, så når du ikke er å få tak i kan jeg sjekke ut hva du tenker og driver med på denne bloggen.
  Betyr det at jeg nå må «dele» deg med mange andre? Hmmm

  For the record; før og imens jeg selv ble/er forfatter og filmskaper var Torun min gode veileder, nå er vi kollegaer og drømmer om en dag å skrive noe skummelt og morsomt sammen. Hun får meg veldig ofte til å le og er kjempeflink forfatter og regissør.

  Dessuten er hun også god til å tenke om hva det vil si å skrive
  Love fra Sara

 • mittsnitt sier:

  … og etter å ha sett meg litt rundt her, var det lett å legge deg til bloggrollen min. Vil du ha meg på din er jo det fint. Men bare hvis du har lyst.

 • Vigdis Lian sier:

  Hvis jeg nå har gjort det riktig har du etablert logg?
  Akkurat i dag har jeg vært i julestemning. Himmelen er høy og gnistrende over Nordstrandshøgda, og jeg har noen sangfavoritter som dyrker stemningen, bla Bowie/Crosbys juleduett Peace on Earth/Little Drummer Boy(og så feil kan man tar når man sveiper over Facebook!)

 • torunlian sier:

  der kom du fram, ja.

 • Hild Haaheim sier:

  Hei, Torunn. Husker du at vi møtte norskæreren vår (den hyggelige dama som ble sykemeldt pga klassen) og diskuterte litteratur den gang vi gikk på Bøler ungdomsskole? (Var det ikke i din families hus?) Det er hyggelig å tenke på, og morsomt å vite at du gikk videre med det som kanskje var drømmene dine allerede den gangen.

  Nå er jeg akkurat ferdig med å le og gråte meg gjennom «Undrene i vår familie», som jeg ikke bare synes er et imponerende arbeid, men som jeg likte veldig godt fordi jeg liker skrivestilen din og fordi romanen lever. Synes også det er fint at du har gjort leseren oppmerksom på faktaopplysninger som er tilpasset romanuniverset, og at du har oppgitt kilder. Takk for en flott leseopplevelse.

 • torunlian sier:

  Takk skal du ha. Så fint at du likte boka. Jeg husker ikke at vi diskuterte litteratur, men jeg husker deg. Må innrømme at jeg ikke hadde noen planer om å skrive bøker da. Det var så mye som var skrevet allerede. Så mye bra. Det kom til på litt tilfeldig vis, men jeg er veldig glad for at det ble slik. Ha en fortsatt god sommer.

 • Hild sier:

  Hei, Torun. Jeg har lyst å sende deg en bok og en ide. Vil du sende meg adressen din på e-post. (Regner med du får min e-post når jeg skriver her) Hilsen Hild

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

%d bloggere liker dette: