mangler bare vinger, alle sammen

september 17, 2010 § Legg igjen en kommentar

Dave Eggers vet hvordan jeg har det. How come?  Vet han andre ting om meg også? Ting jeg ikke visste at jeg visste om, men som går opp for meg når han gjør meg oppmerksom på dem?

Eller hvordan har det seg at vi er så like når vi synes vi er så forskjellige at vi nesten ikke orker å snakke sammen?

Jeg har vært uroet av denne tanken en tid: Hunder er skremmende like hverandre. Og det, enda jeg har en hund og helst så at den hadde en egen personlighet og ikke lignet for eksempel en puddel. Men det gjør den hvis jeg skal være ærlig, i så og si alle fakter og reaksjoner. I forlengelse av det, og ettersom hunden er en nokså stor del av mitt liv: Det gjør meg urolig at mitt forhold til min hund antagelig ligner til forveksling på alle hundeeieres forhold til deres kjæledyr. Jeg og de jeg treffer på kveldsturene har mer enn jeg liker å tenke på felles. Det er mer komfortabelt å føle at en har noe felles med Dave Eggers.

Tagged: ,

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

What’s this?

You are currently reading mangler bare vinger, alle sammen at torunlian.

meta

%d bloggere liker dette: