the not knowing

april 15, 2011 § Legg igjen en kommentar

Albert Steiner, Über Tälern und Menschen

… hvis en slik, på en samme, stille, skjønne, melankolsk måte kunne få vasket huset sitt og fått orden på kontoret, system i alle papirene som flyter sammen med alle ordene langt inne og forsvunnet i datamaskinen, denne herskerinne, denne noen ganger onde herskerinne som tar ut biter slik at det som før hang sammen er blitt til gåter uten svar og svar uten gåter, løse ender, forbindelsene ikke til å finne, ubegripelige, matte minner som aldri igjen kan bli  fine strømmer som lyser overhodet/ over hodet … en får nynne. Melankolske melodier.

Tagged: , , , ,

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

What’s this?

You are currently reading the not knowing at torunlian.

meta

%d bloggere liker dette: