inside/outside

mars 5, 2011 § Legg igjen en kommentar

Våren kommer. Vinter: Goodbye. Ser i alle fall slik ut i dag. Sola skinner. Besynderlig hvor enkelt alt framstår da. Så liketil at du tror alt skal gå bra. Det drypper og raser og renner. Det virker som ting er i orden. Ja. Men nei, så kommer du på at snart er det kvelden og natt. Du sier det høyt. Da sier de andre: Slutt! You killer! Jeg sier: Okei, okei, og ser  ut på verden igjen. Den ligger og blinker bedugget og drukken og smiler midt i naturen sin. Pynter med glitter. Tar kveldene som de kommer. Tar kvelden hver eneste dag, sover, våkner igjen, leter ikke, som idioter, etter den endelige løsningen. Som alle vet ikke er evig sommer.

Robert T. O’Meara.

Paul Delvaux, The Window.

Tagged: ,

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

What’s this?

You are currently reading inside/outside at torunlian.

meta

%d bloggere liker dette: