ser etter noe og finner

februar 10, 2011 § 4 kommentarer

noe annet. Det er det normale. Lette etter gutt i båt, gutt som ror i båt alene, vann, havet, ocean, gutt med hund. Fant Bo Bartlett. Føler ubehag. Føler meg umoderne når slikt interesserer, figurer, overflate, det banale, men det får bare være. Jeg har ikke mye bruk for streker og fargesprak eller bare flater. I filmen som jeg leter etter bilder til er det hus og trær og hav og veier som forsvinner inn og over horisonten. I filmen er det folk som prater med hverandre med setninger som henger sammen, de gir og får beskjeder, de slår og dreper, de elsker av og til. Oftest bare helt til sist og kanskje litt for seint. På film er alt temmelig umoderne fremdeles. Ligner. På oss selv. Utolket.

 

 

Lifeboat, Destine & Jonah.

Tagged: ,

§ 4 Responses to ser etter noe og finner

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

What’s this?

You are currently reading ser etter noe og finner at torunlian.

meta

%d bloggere liker dette: