kaffe

januar 12, 2011 § 2 kommentarer

i Norge. Fra kaffemaskinen. Jeg innrømmer, kaffen i Marrakech smaker ikke helt det samme, smaker rett og slett ikke like godt. Lukter ikke kaffe sånn at du gleder deg lenge. Jeg kan si det uten å støte noen? Uten at det er diskriminerende? Jeg kan si hva jeg vil om kaffe. Jeg føler at det er i orden. Eller? Jeg er ikke sikker. Vi må tenke over alt og være forsiktige. Jeg tømmer olje på vannet med kaffe fra Japan.

linosnitt av tomoko kataoka

Tagged: , ,

§ 2 Responses to kaffe

  • Midifila sier:

    Jeg ønsker meg kaffemaskin. Veldig. Sånn Rolls Royce. Men presskanneevergoodmedfløte er også fint. Skål.

    Marrakech smaker svart i mine ører. Type noen dråper mørk væske i bunnen av en hvit kopp. Eller smaker jeg feil?

  • torunlian sier:

    marrakechkaffen er svart, ja, men likevel tynn på en måte. evergood er faktisk bedre

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

What’s this?

You are currently reading kaffe at torunlian.

meta

%d bloggere liker dette: