kaffe

februar 19, 2010 § Legg igjen en kommentar

hunden er våken. jeg er våken og drikker kaffe. han som måker snø er våken. han hakker på isen. han gir seg ikke. det er bedre enn salt. tross alt. og nå er han uansett ferdig med saken. nå er det stille. ingen grunn til å utsette arbeidet lenger. jo, nå begynner han å skrape. det er minst like ille. jeg tror han koser seg med det. når jeg lager lyder, med gressklipper, for eksempel, i hagen, for eksempel, så skammer jeg meg. jeg liker ikke at jeg bråker. vi er forskjellige der, folk, mener jeg. noen synes det er greit. fint hvis de kunne si i fra til meg, si: det gjør ikke noe. kanskje jeg også kan bli en sånn som synes bråk er helt okei. nå kjører snømåkertypen. han bråker med motoren på bilen. (jeg rister på hodet).

Tagged: ,

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

What’s this?

You are currently reading kaffe at torunlian.

meta

%d bloggere liker dette: