research

februar 18, 2010 § 2 kommentarer

det er to ting jeg lurer på for tiden, den ene er: hvordan er det egentlig å være flyvertinne? jeg har lett etter gode flyvertinneblogger, men de er ikke lette å finne. blogger de ikke? finnes et par av vertinner fra singapore airlines, men de var ikke tilfredstillende. jeg vil vite hvordan det er. er passasjerene stort sett snille, eller på hvilken måte er de uhøflige og slemme, hva gjør de når de hjemme, liker de å servere innerst inne, hva kan skje mellom dem og en flyver når de overnatter på sashotellet i en fremmed by, går de i baren, bare snakker de sammen, eller hva kan skje mellom en flyvertinne og en annen flyvertinne? jeg er ikke interessert i generelle greier, men detaljer. og jeg vil gjerne at de noterer ned hva de sier og på hvilken måte. flyvertinnedialoger. det er det jeg trenger.

det andre jeg lurer på er hvordan det er å bli hentet og anholdt av politiet fordi du er mistenkt for mord. hvordan de gjør det og hvor du blir tatt med, og hva skjer på fengslingsmøtet, og hvordan er varetekten. får du virkelig ikke snakke med noen andre enn forsvareren? jeg mener hvis du har brev og besøksforbud? og forhør, hvordan er det med forhør? er de lange? er det en eller to som spør? hvis de er to er det en som er grusom og en som er gem? er det en glassrute der som en føler at noen ser deg gjennom sånn som på filmer? hvordan er det hvis de ikke får noe på deg og slipper deg ut igjen? hvordan kjennes det ut alt sammen? jeg er spesielt interessert i hvordan det kjennes ut for kvinner.

jeg liker ikke å drive research hvis det innebærer å snakke med levende mennesker. er det folk som blogger fra fengsler og flyvertinne/vert-livet?

Tagged: , ,

§ 2 Responses to research

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

What’s this?

You are currently reading research at torunlian.

meta

%d bloggere liker dette: