what to do?

mars 9, 2011 § 2 kommentarer

Fikk denne meldingen fra en venn på FB i anledning verdens bokdag:

World Book Day. Game Rules: Find the book nearest to you, turn to page 56 then find sentence 5 and write it as your status. Put the game rules as a comment. Needs to be the book nearest to you, not your favourite.

Jeg åpnet nærmeste bok. Den hadde ikke nummerering på sidene og forøvrig var det stort sett bare bilder i den, noen titler her og der, men ingen setninger. Åpnet nestnærmeste bok på side 56. Den hadde bare en eneste setning på den siden, skrevet på gotisk og tysk. Jeg gikk videre og åpnet tredje nærmeste bok. På side 56 i den sto det ingenting, som i ikke et ord, overhodet. What to do then?

Ta på hatt og cowbøystøvler, finne fram en lasso og skrive selv/fange en bok med mer enn fem setninger på side 56? Tro at det lar seg gjøre. Ikke miste fatningen. Thomas Allen‘s cowboy, min mann i dag. I refuse to feel totally alone and in the dark.

Tagged: , ,

§ 2 Responses to what to do?

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

What’s this?

You are currently reading what to do? at torunlian.

meta

%d bloggere liker dette: