min uskyldige hund

mars 22, 2010 § 1 kommentar

de elsker hverandre, ingen tvil om det. laika var ferdig med løpetid, men løftet hun ikke på halen likevel? jo, og dermed var det gjort gitt. de har debutert. det var ikke meningen, men det er det jo ofte ikke for noen. det bare skjer. og så står du der med skammen. de hang fast i hverandre en halv time etter at alt var over. men nå er de skjønne igjen. Ute av transen. Min ikke lenger helt uskyldige Bugsy Malone.

Tagged: ,

§ One Response to min uskyldige hund

  • […] “de elsker hverandre, ingen tvil om det. laika var ferdig med løpetid, men løftet hun ikke på halen likevel? jo, og dermed var det gjort gitt. de har debutert. det var ikke meningen, men det er det jo ofte ikke for noen. det bare skjer. og så står du der med skammen. de hang fast i hverandre en halv time etter at alt var over. men nå er de skjønne igjen. Ute av transen.”   sit. Torun Lian […]

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

What’s this?

You are currently reading min uskyldige hund at torunlian.

meta

%d bloggere liker dette: