hmhmhmhm …

mars 4, 2010 § Legg igjen en kommentar

when you’r smiling, oh, when you’r smiling, the whole world smiles to you, hmhmhmhm, hmhmhmhm, hmhmhmhmhmhm, og så videre. jeg smiler, men jeg føler ikke at det hjelper alltid. synes det kan være irriterende at det hjelper for andre. synes det kan være forsmedelig, faktisk, at noen bare smiler, overflatisk til og med, og slipper unna med det. jeg vet at det ikke er pent. av meg. og ikke unne andre et fortrinn bare fordi det ikke er mitt. men hvor grei skal du være? : grei. ikke noe særlig mere. hmhmhmhmhm … det kunne vært mye verre.

Tagged:

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

What’s this?

You are currently reading hmhmhmhm … at torunlian.

meta

%d bloggere liker dette: