jeg vet ikke lenger hvem som har malt det, men …

juli 1, 2012 § 6 kommentarer

i snart to år har dette bildet fulgt meg. jeg har undersøkt det, jeg har forlatt det, jeg har vendt tilbake til det, jeg har trøstet meg ved det, jeg har blitt provosert av det, jeg har undret meg over det, jeg har stått utenfor og inne i det, jeg har vist det fram og jeg har holdt det for meg selv, jeg har vært stolt av det og skammet meg over det. Framfor alt har jeg kopiert det.

bilde av mitt bilde i monitor.

(det er ikke å stjele, hvis en makter å gjøre det til sitt eget … – bare hvis…)

Tagged: , ,

§ 6 Responses to jeg vet ikke lenger hvem som har malt det, men …

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

What’s this?

You are currently reading jeg vet ikke lenger hvem som har malt det, men … at torunlian.

meta

%d bloggere liker dette: