katagami

juli 10, 2011 § Legg igjen en kommentar

4 x Katagami, Spurver, Kirsebærblomstring, Blader og gress, Furunåler, for the beauty of it. Og bare for det. Som burde være nok. Som musikk. Eller poesi. Eller det å være født. Så en kan si: Jeg kjenner det igjen. Gjennomskinn.

Jeg kjøpte en kimono. I Sydney. For tjueni år siden. Jeg har aldri brukt den. Jeg kommer til å ha den til jeg dør. Hvis jeg ikke kommer til å gi den bort. Til noen. Den kan komme til å overleve mange fler enn meg og de jeg ikke kjenner den har overlevd fra før. Den er allerede gammel.

Tagged: ,

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

What’s this?

You are currently reading katagami at torunlian.

meta

%d bloggere liker dette: