Jeg tenkte at

januar 25, 2011 § 2 kommentarer

Siden det snart er kveld … Siden det er kveld og snart er natt, siden det er kaldt, siden det er Januar … «Siden»? Hva er det for slags ord i grunnen? Når en tenker seg om. Ettersom … Ettersom det er kveld og kaldt og Januar … «Ettersom» er like vanskelig plutselig. Virker som om det kommer fra en annen tid. Et annet land. Som Danmark. Lyder dansk og forhistorisk. Ord kan bli ubrukelige noen ganger. Oppløse seg og gå i stykker. Men altså, siden, ettersom, fordi, alt sammen, så virker det fornuftig å legge noe over jorden. Til alt sammen går over.

Robert & Shana Parke Harrison, Reclamation

§ 2 Responses to Jeg tenkte at

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

What’s this?

You are currently reading Jeg tenkte at at torunlian.

meta

%d bloggere liker dette: