dialog

august 13, 2010 § 2 kommentarer

fremdeles av den oppfattning at det er bedre å stå å se utover havet og si noe enn å bare stå og se utover havet. samma hva i grunnen (trekker skuldrene opp og litt sammen som om: vet ikke helt egentlig, men …) kanskje bedre å bare ringe

Tagged:

§ 2 Responses to dialog

  • Tinken sier:

    Jeg har hatt samtaler med Hallingskarvet. Mektige samtaler blant små fjellroser, kattefot og mange slags lav. Pust dypt inn. Det funker det og. Oppe på Tvergastein gjorde vi homage til Arne Ness. Vi tråkket kun på stein, slik at fjellplantene sto igjen uforstyrret. Tror heller ikke skarvet lot seg forstyrre av mine innspill.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

What’s this?

You are currently reading dialog at torunlian.

meta

%d bloggere liker dette: