ikke blues, men søndag morgen news

oktober 17, 2010 § 2 kommentarer

Om hvorfor det er fordelaktig at hjerneceller dør, fra Nicholson Baker‘s The Mezzanine … (via art ravels)

Åh! Jeg føler meg mye bedre nå. Det med hjerneceller har bekymret meg, men jeg forstår at Baker har forstått, erfart antagelig, at tap av hjerneceller ikke bare er nødvendige, men gledelige  hendelser. Det er ikke bare måten jeg fikk hjerneceller på, men, i enda større grad, måten jeg mister hjerneceller på som gjør meg unik. Jeg puster ut. Og inn igjen selvfølgelig. Jeg lever. Hjerneskadet, ja, men inderlig og sært begavet og berøvet.

Masaru Shichinohe

 

Tagged: , ,

§ 2 Responses to ikke blues, men søndag morgen news

  • Heidi Køhn sier:

    Ja, dette var virkelig oppløftende lesning, Bare i løpet av denne helgen har jeg ryddet god plass til erfaring og genialitet.He he for ikke å snakke om et langt liv i tapets tjeneste. Når jeg har forgiftet meg selv og vridd meg i smerte har det ikke vært til ingen nytte eller gitt meg varig men, men det har rett og slett fjernet unyttig viten. Mørke er vendt til lys og jeg er frelst.

  • torunlian sier:

    suverent. og det ante meg forstår du. deilig med en kvalifisert bekreftelse.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

What’s this?

You are currently reading ikke blues, men søndag morgen news at torunlian.

meta

%d bloggere liker dette: