deep in a dream « liv heier

mars 24, 2010 § 4 kommentarer

Liv har fått blogg og som svoren fan og tilhenger sier jeg i fra. Bak lenken ligger Livs post fra i går og et stille minutt med Chet Baker verdt å lytte til. Selv hiver jeg meg om bare noen andre minutter over karakterene mine og vekker dem fra alle drømmer de måtte ha om aldri å bli til virkelighet i en roman. Jeg er nødt til å tvinge dem eller ta meg en jobb i butikk. Finne på noe annet. For sent å gifte seg rikt. Var vel egentlig aldri et alternativ. Og forresten, jeg er rik nok i massevis. deep in a dream « liv heier

Snart kommer hagebloggen som Liv og jeg har sammen, der vi skal diskutere roser og løk som blomstrer om våren og liljer og liljebiller og snegler og dritt og jorden og drivhusene, de som står oppe og de som skal komme. Jeg hekter den på en av dagene for nå er vinteren over.

Tagged: , ,

§ 4 Responses to deep in a dream « liv heier

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

What’s this?

You are currently reading deep in a dream « liv heier at torunlian.

meta

%d bloggere liker dette: