word, my ass … jeg trenger hjelp

mars 17, 2010 § 1 kommentar

word gjør besynderlige ting med dokumentene mine. det begynte med at programmet ikke helt svarte på scrolling. jeg scrolla, det skjedde ingenting. så scrolla jeg igjen, hardt opp og hardt ned flere ganger, nada, men da jeg klikket skjedde alle scrollingene jeg hadde gjort på en gang, eller feil, – i full fart etter hverandre. ok, jeg skjønner at jeg må scrolle litt og så klikke for å greie å holde en viss orden og navigere opp og ned siden, men, – det er ikke bare dette word plutselig gjør. da jeg ville skrive e med apostrof så frøs mac’en inn i istiden. jeg kunne ikke bevege et eneste dokument eller program uansett hva jeg gjorde med tastene. jeg tvangsavsluttet og skrudde maskinen på igjen. så helt fin ut, men da jeg åpnet dokumentet jeg jobber på, i word, viktige sider i romanen, så skjedde det samme, scrollfunksjonen funker ikke som den skal og apostrofen får maskinen til å fryse. jeg prøvde å åpne et annet dokument. der funka apostrofen. men så prøvde jeg et tredje. frys igjen og tvangsavslutting. angst naturligvis. jeg flytta alle word-dokumenter over på stikk og inn på en annen maskin. der gjør dokumentet jeg jobber i akkurat samme c-moment. fryser på apostrofen, men det virker som det er i orden med scrollingen … noen som har hatt lignende problem? P.S. for noen dager siden, da jeg klikka meg inn på en lenke etter eller annet sted på weben kom det opp en foruroligende side forresten, så ut som en word-side, altså fra word-fabrikken hvis en kan kalle det det, den sa at det var farlige ting på maskinen, ikke orm, men noe på t, husker ikke hva det heter. jeg trodde det var løgn og fanteri og skrudde av alt. men det var kanskje sant, da. trojansk hest, var det det het … jeg har ringt til en mac-doktor, men hvis noen kjenner til lignende … så vær så snill. (det virker som det er bare word som er smittet)

Tagged: ,

§ One Response to word, my ass … jeg trenger hjelp

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

What’s this?

You are currently reading word, my ass … jeg trenger hjelp at torunlian.

meta

%d bloggere liker dette: